Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Ludvika

Boplats i Ludvika

Tillsammans finns det 6 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Ludvika och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Ludvika kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Ludvika kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Dalarna som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Ludvika genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Ludvika

Kopparleden AB

Carlavägen 21

771 30 Ludvika

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 14

771 30 Ludvika

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Storgatan 42

771 30 Ludvika

Pjantbo Fastigheter AB

Gillerstigen 24

771 42 Ludvika

LudvikaHem AB Lägenhets Hotell

Valhallavägen 15

771 33 Ludvika


Bra boplats i Ludvika

Riksmäklaren

Eriksgatan 13

771 31 Ludvika