Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Falun

Boplats i Falun

Tillsammans finns det 10 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Falun och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Falun kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Falun kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Dalarna som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Falun genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Falun

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Slaggatan 9

791 71 Falun

Vi Förenade ek.fören. Byggnadsföreningen

Gruvgatan 2

791 62 Falun

Slagga.se

Holms Kvarn 26

791 96 Falun

SkandiaMäklarna

Svärdsjögatan 7

791 30 Falun

Gamla Frun Fastigheter AB

Kyrkbacksvägen 8

791 33 Falun


Bra boplats i Falun

Diös Fastigheter AB

Trotzgatan 37C

791 72 Falun

Riksbyggen

Ölandsgatan 5

791 60 Falun

Kopparstaden AB

Trotzgatan 16

791 30 Falun

Svelanders Fastighetsförmedling

Kristinegatan 27

791 60 Falun

Klövern Falun

Kaserngården 6

791 40 Falun