Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Borlänge

Boplats i Borlänge

Tillsammans finns det 10 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Borlänge och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Borlänge kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Borlänge kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Dalarna som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Borlänge genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Borlänge

Dalabo Fastigheter AB

Pelles Krok 3

784 37 Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling

Stationsgatan 17

784 33 Borlänge

Diös Fastigheter AB

Borganäsvägen 46

784 33 Borlänge

Riksbyggen

Stenhålsgatan 10

784 44 Borlänge

ERA Dala Fastighetsförmedling

Wallingatan 31

784 33 Borlänge


Bra boplats i Borlänge

Masmästaren Fastigheter AB

Stationsgatan 16

784 33 Borlänge

Lindgren's Fastigheter AB

Filargatan 1

781 71 Borlänge

Bostadsförmedling Tunabyggen

Röda Vägen 50

784 30 Borlänge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Häradsvägen 18

784 34 Borlänge

Mäklarhuset - Carl Birgers Fastighets AB

Målaregatan 5

784 33 Borlänge