Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Ronneby

Boplats i Ronneby

Tillsammans finns det 10 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Ronneby och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Ronneby kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Ronneby kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Blekinge som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Ronneby genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Ronneby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Drottninggatan 11

372 30 Ronneby

Ronnebyhus AB

Gångbrogatan 3

372 37 Ronneby

Heimstaden AB

Blasius Königsgatan 26

372 35 Ronneby

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Karlskronagatan 15

372 30 Ronneby

Soft Center Fastighets AB

Fridhemsvägen 8

372 38 Ronneby


Bra boplats i Ronneby

Ronneby Industrifastigheter ABRI AB

Fridhemsvägen 15

372 38 Ronneby

Mäklargruppen Gunnar Thulin AB

Västra Varevägen 3

372 97 Ronneby

ABRI AB Ronneby Industrifastigheter

Fridhemsvägen 15

372 38 Ronneby

Emaljen AB

Kallingevägen 5

372 39 Ronneby

Mäklarhuset

Karlskronagatan 26

372 30 Ronneby